Duroc grisen

Røsnæs Duroc

Om Duroc grisen

Gourmetgris med oprindelse fra USA og Canada

Duroc racen kommer oprindeligt fra USA og Canada. Den er rødbrun med en kort krop og er bl.a kendetegnet ved ørerne, der hænger ned foran øjnene.

Duroc soen føder knapt så mange grise som Yorkshire og landrace søerne, men til gengæld har de et lavere forbrug af foder og en høj tilvækst. Dette er med til at give den gode kødkvalitet, da kødet har en fedtmarmorering hele vejen igennem.

Duroc grisen bliver af mange betegnet som Gourmet gris netop på grund af dens saftige og smagfulde kød. Der er en kæmpe forskel på Duroc kød og på traditionelt grisekød, som de fleste kender det.

Røsnæs Duroc - Eksklusivt og lækkert grisekød fra egen avl af Duroc grise i Kalundborg.
Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.